COVID-19

17.03.20

COVID-19

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

З урахуванням рішень РНБО України від 13.03.2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020  № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», інших актів  органів влади з цього питання, з метою протидії поширенню коронавірусу COVID-19, на період дії карантину ТОВ «Житлоіндбудсервіс» запроваджено наступні протиепідемічні заходи:,

  1. В офісі ТОВ «Житлоіндбудсервіс» припинено прийом громадян та запроваджено додаткові протиепідемічні заходи (посилене прибирання, дезінфекція, провітрювання).
  2. Запроваджено гнучкий графік роботи персоналу ТОВ «Житлоіндбудсервіс», у т.ч. дистанційно.
  3. Заборонено працівникам ТОВ «Житлоіндбудсервіс» виходити на роботу з ознаками респіраторних захворювань.
  4. Інформаційна робота, вирішення спірних питань зі споживачами  буде здійснюватися телефонним зв’язком за номером:

 044-331-97-90,

 044-331-97-85

067-177-18-73 (VIBER)

  та/або онлайн через сайт Підприємства https://jibs.kiev.ua/

 зокрема через особисті кабінети споживача тощо https://kabynet.jibs.kiev.ua/

e-mail: tovjips@gmail.com

Ми продовжуватимемо надавати послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в цілодобовому режимі. ТОВ «Житлоіндбудсервіс» відкрите до спілкування зі споживачами по телефону та онлайн. Просимо споживачів продовжувати передачу показань лічильників, здійснювати оплати за спожиті послуги з використанням онлайн сервісів. Слідкуйте за подальшими оголошеннями на сайті, а також відстежуйте актуальну інформацію про коронавірус в Україні!        

      Бережіть себе і один одного,

З повагою, адміністрація ТОВ «Житлоіндбудсервіс»