Особливості роботи у воєнний час

06.04.22

Особливості роботи у воєнний час

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

ТОВ «Житлоіндбудсервіс» інформує Вас про наступні особливості роботи у воєнний час.

  Наше товариство за будь-яких обставин продовжує працювати для забезпечення надання послуг з централізованого водопостачання і водовідведення споживачам с. Чайки в цілодобовому режимі.

  У зв’язку з бойовими діями в м. Києві та Київській області, передусім задля Вашої безпеки, ТОВ «Житлоіндбудсервіс» тимчасово припинило прийом відвідувачів в своєму офісі.
  Інформаційно-документальна робота зі споживачами проводиться в дистанційному режимі: через особисті кабінети споживачів на сайті підприємства  https://www.jibs.kiev.ua/, електронною поштою: tovjips@gmail.com.

  Рахунки за послуги будуть направлятися споживачам в електронному вигляді на електронну пошту по запиту, також рахунок формується в особистому кабінеті на сайті ТОВ «Житлоіндбудсервіс».
Оплати споживачів є єдиним джерелом надходження коштів, які необхідні нам для закупівлі для споживачів села питної води і послуги з водовідведення у постачальника даних послуг – ПрАТ «АК «Київводоканал» та забезпечення щоденної роботи водопровідної та каналізаційної системи села у цих  надскладних та небезпечних умовах.
Дякуємо кожному споживачу, який у воєнний час оплачує послуги, та просимо споживачів продовжувати здійснення оплати, використовуючи, в тому числі онлайн сервіси.

  Для здійснення нарахувань за фактично спожиті послуги, просимо Вас, по можливості, знімати показання лічильників води у Ваших приміщеннях та передавати ці дані ТОВ «Житлоіндбудсервіс» до останнього числа кожного місяця за допомогою вказаних  вище каналів зв’язку, оскільки за відсутності даних про показання лічильників водоканал  повинен здійснювати нарахування розрахунковим шляхом.

  В умовах воєнного часу найоптимальнішим для споживачів способом отримання рахунків від водоканалу, передачі показань лічильників, здійснення оплати, відстеження інформації про стан розрахунків, комунікації зі співробітниками водоканалу є особистий кабінет споживача на сайті ТОВ «Житлоіндбудсервіс» https://www.jibs.kiev.ua/.

З вірою в перемогу!
Слава Україні!