ПОВІДОМЛЕННЯ про публічну пропозицію

31.10.22

ПОВІДОМЛЕННЯ  про публічну пропозицію

ПОВІДОМЛЕННЯ від 31.10.2022
про публічну пропозицію (оферту)
Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлоіндбудсервіс» про укладення публічного ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ
про надання послуг з централізованого водопостачання та/або
централізованого водовідведення

 
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 № 85 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690» та згідно зі ст.ст. 13, 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» ТОВ «Житлоіндбудсервіс» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.
Договір, який укладається з співвласниками багатоквартирних будинків, вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті ТОВ «Житлоіндбудсервіс» співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з ТОВ «Житлоіндбудсервіс».
У зв’язку з тим, що даний договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).
Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю (ТОВ «Житлоіндбудсервіс») підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.
У разі зміни права власності або користування приміщенням у багатоквартирному будинку, з попереднім власником (користувачем) якого було укладено індивідуальний договір, договір з новим власником (користувачем) вважається укладеним із дня акцептування такого договору.

Індивідуальний договір розміщено на веб-сайті ТОВ «Житлоіндбудсервіс» у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення з його змістом кожної особи, що отримує та звертається до ТОВ «Житлоіндбудсервіс» для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.
Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» плата виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання, складається з:

  • плати за послугу, що розраховується виходячи з розміру затверджених цін/тарифів на відповідну комунальну послугу та обсягу спожитих комунальних послуг, визначеного відповідно до законодавства;
  • плати за абонентське обслуговування, яка не може перевищувати граничний розмір, визначений Кабінетом Міністрів України.

Інформація про чинні тарифи ТОВ «Житлоіндбудсервіс»:

  • тариф на послугу з централізованого водопостачання за грн/м3 з ПДВ – 13,18 грн.;
  • тариф на послугу з централізованого водовідведення за грн/м3 з ПДВ – 12,58 грн.;

Розмір плати за абонентське обслуговування буде повідомлено додатково на цьому веб-сайті ТОВ «Житлоіндбудсервіс».

Адміністрація ТОВ «Житлоіндбудсервіс»